"Those who don't believe in magic
will never find it"

- Roald Dahl

När jag var liten var min största dröm att få bli en trollkarl. En riktig trollkarl. En sådan som inte bara gör trolleritrick utan som faktiskt kan hjälpa folk, med en gnutta magi.

Som vuxna vet vi ju att magi inte existerar. Men man kan likväl bli fascinerad när man ser de stora illusionisterna stå på scen. Vi vet att de inte är magiska. Vi vet att dem lurar oss. Men de lurar inte bara oss. De lurar vårt medvetande. De trollar bort vårt medvetande, låter oss kolla åt ett annat håll utan att vi tänker på det. Lite samma sak är det med hypnos.

Min bana inom hypnos började på en ledarskapsutbildning. Jag var på jakt efter ett nytt sätt att leda, ett nytt sätt att tänka. Men fann så mycket mer.


Jag heter Robert Thelén. Jag är gift och har två barn. Bor i en villa utanför Lerum. På min fritid umgås jag med min familj, hänger i ishallen eller på ridbanan med mina döttrar. Jag har ett stort intresse av magi och älskar att trolla för familj och vänner. För även om magi inte finns, blir det ju vad man gör det till.


Jag är certifierad inom Hypnos och NLP och är även Diplomerad HypnosCoach.

Certifierad NLP Practitoner via society of NLP

Certifierad i hypnos via International Hypnotists Guild